Σώμα Θεσσαλονίκης

Με την υποστήριξη τοπικών εταιρειών στη Θεσσαλονίκη, ο Στρατός της Σωτηρίας προσφέρει φαγητό σε οικογένειες και μοναχικούς στη βόρεια πρωτεύουσα της Ελλάδας, σε μια προσπάθεια να στηρίξει ανθρώπους που, για κάποιο λόγο, έχουν βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση. Εκτός από αυτή την πρόνοια, παρέχονται μαθήματα ελληνικών και αγγλικών, για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Αυτή είναι μια σημαντική υπηρεσία που προσφέρουμε καθώς υπάρχουν πρόσφυγες και μετανάστες που θέλουν να επικοινωνήσουν και η γλώσσα αποτελεί εμπόδιο.

Επιπλέον, έχουμε ποικίλες πρόσθετες δραστηριότητες του Σώματος: όπως το παιδικό μας πρόγραμμα και δραστηριότητες, καθώς και μια λέσχη βιβλίου κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Την Παρασκευή έχουμε ένα μουσικό πρόγραμμα για νέους.

Στόχος μας είναι οι άνθρωποι να αποκτήσουν δεξιότητες ζωής και να έχουν ευκαιρίες για προσφορές εργασίας και ως εκ τούτου προσφέρουμε μαθήματα ραπτικής (παραδίδονται από επαγγελματία μοδίστρα). Είναι μια ευκαιρία για τους ανθρώπους να μάθουν αυτή τη δεξιότητα ζωής για να τους δοθεί η ευκαιρία να βρουν δουλειά ανάλογα.

Είναι σημαντικό μέρος της αποστολής μας για τους ανθρώπους με τους οποίους συνδεόμαστε, είτε Έλληνες είτε πρόσφυγες, να νιώθουν ευπρόσδεκτοι, συνδεδεμένοι και να μπορούν να βρουν στον τοπικό Στρατό της Σωτηρίας ένα ασφαλές μέρος και ένα «σπίτι».

Το πρόγραμμά μας εκτιμά τη διακριτικότητα και προστατεύει την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό όσων έχουν αμφισβητηθεί από την οικονομική κρίση.
Λοχαγός Παύλος Αναστασίου και Λοχαγός Ραχήλ Μηνά- Αναστασίου, Αξιωματικοί Σώματος, Σώμα Θεσσαλονίκης.

Ταντάλου 34 (& Ι. Ντέκα), 54627, Θεσσαλονίκη.

+30 231 182 0689
salvationarmy.gr

Αναζήτηση

Οι Πολιτικές μας