Καλωσόρισμα στον εκλεγμένο Στρατηγό Lyndon Buckingham – 22ος Στρατηγός του Στρατού της Σωτηρίας

Ο Επίτροπος Lyndon Buckingham εξελέγη πρόσφατα ως ο 22ος Στρατηγός του Στρατού της Σωτηρίας.

Η αίθουσα του Ανώτατου Συμβουλίου ήταν ένας ιερός τόπος προσευχής στις 27 Μαΐου, καθώς τα μέλη συγκεντρώθηκαν για να εκλέξουν τον 22ο Στρατηγό του Στρατού της Σωτηρίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια εκείνης της εβδομάδας, η προσευχή ήταν το θεμέλιο όλων όσων έλαβαν χώρα. Οι προσευχές του παγκόσμιου Στρατού και των μελών του Ανώτατου Συμβουλίου του 2023 ενώθηκαν και η παρουσία του Θεού έγινε έντονα αισθητή.

Ο Πρόεδρος (Επίτροπος Brad Bailey) καλωσόρισε τα μέλη στην ιερή και πανηγυρική στιγμή κατά την οποία είχαν το προνόμιο και την υψηλή τιμή να συνεργαστούν με τον Θεό για να επιλέξουν τον άνδρα ή τη γυναίκα που θα ηγηθεί του Στρατού της Σωτηρίας για το εγγύς μέλλον. «Μαζί αφιερώνουμε τους εαυτούς μας για να καταθέσουμε και πάλι τους εαυτούς μας στα χέρια εκείνου που είναι αυτό που δεν είμαστε, με την πλήρη βεβαιότητα ότι είναι εδώ και σκύβει σε αυτή την ιερή στιγμή μαζί μας», είπε.

Ο ιερέας (Επίτροπος Yusak Tampai) παρουσίασε το θέμα του για σήμερα: «Είμαστε μαζί σε αυτό». Μέσα από το τραγούδι “Βασιλιάς των βασιλιάδων, μεγαλοσύνη», η παρουσία του Θεού γινόταν αισθητή στην αίθουσα, καθώς τα μέλη ύψωναν σε προσευχή τα λόγια της επωδού- «Μεγαλειότατε, δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ, τα θέτω όλα μπροστά σου τώρα. Με βασιλικά ενδύματα που δεν αξίζω, ζω για να υπηρετήσω τη μεγαλειότητά σου».

Ακολούθησε η ανάγνωση προσευχών που έλαβαν τα μέλη από τις ΗΠΑ, την Κένυα και την Ινδία, μεταξύ άλλων.

Ενδιάμεσα με το τραγούδι “Precious promise God hath given(Μοναδική υπόσχεση έχει δώσει ο Θεός)», ο συνταγματάρχης Samuel Baah (Διοικητής Περιφερείας, περιοχή Μαλάουι) μοιράστηκε μια προσωπική σκέψη. Επικεντρώθηκε σε δύο εδάφια της Αγίας Γραφής: «Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, αλλά τα μάτια μας είναι στραμμένα σε σένα» (2 Χρονικών 20:12) και «Τότε ο Μωυσής του είπε: «Αν η παρουσία σου δεν πάει μαζί μας, μην μας στείλεις από εδώ»» (Έξοδος 33:15). Ο συνταγματάρχης ενθάρρυνε τα μέλη να στρέψουν τα μάτια τους στον Θεό. «Είμαστε εδώ για να βασιστούμε αποκλειστικά στη δύναμη του Θεού», είπε, «και να του ζητήσουμε να πάρει όλη τη δόξα και την τιμή καθώς προχωρούμε σε αυτή την άσκηση [τη διαδικασία της ψηφοφορίας]. Χρειαζόμαστε τον Θεό να σταθεί δίπλα μας».

Ακολούθησε ώρα προσευχής προτού ο Πρόεδρος καθοδηγήσει το Συμβούλιο στη διαδικασία εκλογής, η οποία αναλήφθηκε σιωπηλά ως επίσημο και ιερό καθήκον.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την εκλογή του Επιτρόπου Lyndon Buckingham ως 22ου Στρατηγού του Στρατού της Σωτηρίας.

Όμορφες στιγμές προσευχής υπήρξαν με τον εκλεγμένο Στρατηγό, τον Επίτροπο Lyndon Buckingham και την Επίτροπο Bronwyn Buckingham. Ιδιαίτερης σημασίας ήταν η πρώτη ευλογία και προσευχή που μοιράστηκαν στη γλώσσα Μαορί οι Νεοζηλανδοί στην αίθουσα για να τιμήσουν τον λαό της πατρίδας τους.

Είθε ο Θεός να ευλογεί τον εκλεγμένο στρατηγό! Ο Θεός να ευλογεί τον Στρατό της Σωτηρίας!

Καλωσορίζουμε τον εκλεγμένο Στρατηγό, Γενικό Επίτροπο Buckingham και την Επίτροπο Bronwyn Buckingham καθώς αγκαλιάζουν αυτή τη νέα ευκαιρία να ηγηθούν υπηρετώντας και θα τους στηρίζουμε με τις προσευχές μας.

Μπορείτε να ακούσετε μια συνέντευξη με τον νεοεκλεγέντα Γενικό Στρατηγό εδώ

– https://www.salvationarmy.org/ihq/news/280523-interview-general-elect-lyndon-buckingham

Αναζήτηση

Οι Πολιτικές μας