Η πίστη μας

Ο Στρατός της Σωτηρίας είναι μια χριστιανική οργάνωση και μέρος της παγκόσμιας χριστιανικής εκκλησίας.

Το μήνυμά του και ο τρόπος ζωής που υποστηρίζει βασίζονται στη διδασκαλία της Βίβλου. Το έργο του είναι να κάνει γνωστά τα καλά νέα για τον Ιησού Χριστό και να πείσει τους ανθρώπους να γίνουν οπαδοί του.

Όλα όσα κάνει ο Στρατός της Σωτηρίας έχουν τις ρίζες τους στην πίστη των μελών του. Η εμπιστοσύνη που έχουν τα μέλη του Στρατού σε έναν στοργικό και στοργικό Θεό βρίσκει εξωτερική έκφραση στην αγάπη τους για την ανθρωπότητα και στην πρακτική ανταπόκρισή τους στις ανθρώπινες ανάγκες.

Λατρεία

Οι χώροι λατρείας του Στρατού της Σωτηρίας αποκαλούνται μερικές φορές “ακροπόλεις” ή “ναοί”, αλλά, όποιο κι αν είναι το όνομά τους, είναι χριστιανικές εκκλησίες ανοιχτές στην κοινότητα που υπηρετούν και προσφέρουν θερμή υποδοχή σε όλους.

Τα περισσότερα κέντρα του Στρατού της Σωτηρίας πραγματοποιούν εβδομαδιαίες λατρευτικές λειτουργίες, συνήθως την Κυριακή. Οι συγκεντρώσεις αυτές έχουν χαλαρή ατμόσφαιρα και μπορεί να περιλαμβάνουν ψαλμωδία ύμνων, ανάγνωση της Βίβλου, ομολογίες (μέλη του εκκλησιάσματος που μιλούν για τις χριστιανικές τους εμπειρίες) και παρουσιάσεις από ομάδες λατρείας ή θεάτρου. Οι ύμνοι και τα τραγούδια μπορεί να συνοδεύονται από μια παραδοσιακή μπάντα πνευστών του Στρατού της Σωτηρίας ή από μια πιο σύγχρονη μπάντα λατρείας με πλήκτρα, κιθάρες, ντραμς και άλλα όργανα. Οι Songsters (χορωδία) μπορεί να παρέχουν ένα φωνητικό κομμάτι ή να παρουσιάσουν ένα μουσικό στοιχείο για περισυλλογή.

Εκτός από τις κυριακάτικες λειτουργίες, συχνά υπάρχουν καθημερινές και βραδινές δραστηριότητες, όπως ομάδες προσευχής, οικογενειακές εκδηλώσεις, ομάδες γεύματος, λέσχες νεολαίας και συναντήσεις για ηλικιωμένους.

Γιατί να μην πάτε στο τοπικό σας κέντρο του Στρατού της Σωτηρίας και να δείτε με τα μάτια σας όλα όσα μπορεί να προσφέρει;

Αναζήτηση

Οι Πολιτικές μας